Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@10:33:20 GMT

کدام یو پی اس ها ارزان قیمت هستند؟

تاریخ انتشار: ۸ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۸۵۵۷۰۳

کدام یو پی اس ها ارزان قیمت هستند؟

​​​​​​​یو پی اس دستگاهی قدرتمند است، که از وسایل و تجهیزات الکتریکی گران قیمت شما در برابر قطع شدن ناگهانی جریان برق، کاهش شدید ولتاژ، افزایش شدید ولتاژ و هر گونه نوسانات دیگری در جریان برق شهری محافظت می کند. ۰۸ مهر ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۶ بازار نظرات

یو پی اس دستگاهی قدرتمند است، که از وسایل و تجهیزات الکتریکی گران قیمت شما در برابر قطع شدن ناگهانی جریان برق، کاهش شدید ولتاژ، افزایش شدید ولتاژ و هر گونه نوسانات دیگری در جریان برق شهری محافظت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دلیل آشکار شدن اهمیت یو پی اس، امروزه در اکثر منازل، سازمان ها، ادارجات، محیط های بیمارستانی، مخابرات و دیگر محیط ها، یک دستگاه یو پی اس به عنوان پشتیبان وسایل الکتریکی وجود دارد. تمام افراد قبل از انتخاب و خرید یو پی اس درباره  قیمت یو پی اس  سوال می کنند، اکثر افراد هم به دنبال یو پی اس های ارزان قیمت هستند، به همین خاطر در این مطلب قصد داریم درباره این که کدام یو پی اس ها ارزان قیمت هستند صحبت کنیم.

عوامل موثر بر قیمت یو پی اس

قیمت یو پی اس مانند هر دستگاه دیگری به عوامل مختلفی بستگی دارد، به همین دلیل نمی توان یک قیمت واحدی برای آن تعیین کرد و انواع یو پی اس های ارزان قیمت و یو پی اس های گران قیمت در بازار موجود هستند. عوامل موثر بر قیمت یو پی اس عبارت است از:

برند یو پی اسایرانی و خارجی بودن یو پی اساندازه و حجم یو پی اسظرفیت و توان یو پی اسنوع یو پی اس (آفلاین، آنلاین، لاین اینتر اکتیو)عملکرد، کارایی و کیفیت یو پی اسنوع باتری (طول عمر و کیفیت باتری)مشخصات فنی و ویژگی هاامکانات یو پی اسشرکت عرضه کنندهقیمت دلار

یو پی اس های ارزان قیمت

همان طور که گفتیم عوامل مختلفی بر قیمت یو پی اس تاثیر گذار هستند. به طور کلی یو پی اس های ارزان قیمت شامل موارد زیر می باشند:

اگر توان یو پی اس بین 500 تا 2000 ولت آمپر باشد، در این صورت  یو پی اس  جزء یو پی اس های ارزان قیمت می باشد. از یو پی اس های با توان پایین و ارزان قیمت بیشتر برای کامپیوترها و دیگر مصارف خانگی استفاده می شود. تقریباً هزینه این یو پی اس های ارزان، بین 500 هزار تومان تا یک میلیون تومان می باشد.

شکل موج خروجی در یو پی اس ها با یکدیگر متفاوت می باشد، به طور کلی شکل موجی خروجی هر یو پی اسی به یکی از این سه حالت می باشد، موج مربعی، موج مربعی اصلاح شده و موج سینوسی. در این میان یو پی اس هایی که شکل موج خروجی آنها موج مربعی می باشد ارزان ترین قیمت را دارند و بعد از آن یو پی اس های موج اصلاح شده مربعی، قیمت ارزان تری دارند. البته باید توجه داشته باشید که کیفیت یو پی اس به شکل موج خروجی بستگی دارد، یو پی اس های با موج سینوسی کیفیت بیشتری دارند، بنابراین قیمت گران تری هم خواهند داشت.

یو پی اس ها با توجه به نوع عملکرد و طراحی ساخت با یکدیگر متفاوت هستند به همین دلیل قیمت آنها هم با هم متفاوت می باشد. در بین سه نوع یو پی اس آفلاین، آنلاین و لاین اینتر اکتیو، یو پی اس های آفلاین و لاین اینتر اکتیو جزء یو پی اس های ارزان قیمت به شمار می روند. در متن زیر درباره هر کدام از یو پی اس ها به طور مختصر توضیحاتی ارائه می دهیم:

یو پی اس آنلاین یا برخط

در این نوع از یو پی اس ها در هنگام وجود جریان برق و قطعی آن از  باتری یو پی اس  استفاده می شود. اینورتر دستگاه هم در تمام حالات روشن می‌باشد، از این نوع یو پی اس ها بیشتر برای دستگاه های با توان بالا و تجهیزاتی که حساسیت بالا دارند به دلیل حفاظت بیشتر استفاده می شود. به همین دلیل یو پی اس های آنلاین گران تر از بقیه انواع یو پی اس می باشند.

یو پی اس آفلاین یا آماده به کار

یو پی اس آفلاین در هنگام وجود جریان برق تقریبا هیچ گونه نقشی ندارند و به هنگام قطع جریان برق در مسیر قرار می گیرند و از طریق باتری انرژی را به تجهیزات متصل کننده منتقل می کنند. این یو پی اس ها به دلیل این که برای دستگاه های با توان پایین استفاده می شوند و زمان سوئیچ طولانی تری دارند، جزء یو پی اس های ارزان قیمت هستند. برای مصارف خانگی استفاده از این نوع UPS مقرون به صرفه می باشد

یو پی اس لاین اینتر اکتیو یا در تعامل با خط

در این یو پی اس ها مانند یو پی اس آفلاین انتقال بار به تجهیزات بعد از قطع شدن جریان برق، اندکی طول می کشد ولی با این وجود میزان آن کمتر می باشد. این نوع بیشتر برای مصارف خانگی و تجهیزات با توان پایین کاربرد دارند.

نتیجه گیری

اگر قصد خرید یو پی اس را دارید به شما پیشنهاد می کنیم که قبل از خرید و انتخاب دستگاه منبع تغذیه بی وقفه، خواسته ها و اهداف خود را تعیین کنید. سپس با توجه به توان مورد نیاز تجهیزات خود، بهترین یو پی اس را که عملکرد و کیفیت مناسبی دارد را انتخاب کنید و همیشه به دنبال یو پی اس های ارزان قیمت نباشید، چون ممکن است گاهی یو پی اس های ارزان قیمت به خاطر کیفیت پایین، باتری ضعیف و خراب شدن سریع، قیمت پایینی داشته باشند. همیشه این نکته را به یاد داشته باشید که، با هزینه کردن برای خرید یو پی اس در واقع میزان هزینه های ناشی از تعمیر وسایل خود را که ممکن است در اثر قطع جریان برق و ایجاد نوسانات به وجود آید را کاهش می دهید. با خرید یو پی اس های مناسب و با کیفیت وسایل خود را بیمه کنید.

انتهای پیام/

این  مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط تسنیم تأیید و یا رد نمی‌شود.

 

 

 

 

 

 

R1234/P1234/S1407/CT12 واژه های کاربردی مرتبط رپورتاژ آگهی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رپورتاژ آگهی رپورتاژ آگهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۵۵۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت مرغ زنده چقدر شد؟

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: در حال حاضر قیمت تمام شده مرغ زنده برای مرغداران بالای ۶۵ هزارتومان است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، علی ابراهیمی گفت: مرغداران کشور در راستای سیاست وزارت جهاد، جوجه ریزی را افزایش دادند که در نتیجه افزایش تولید موجب شد تا ماه‌های پرمصرف را بدون تنش پشت سر بگذرانیم.

به گفته او، علی رغم سرمایه گذاری بالا، مرغداران هیچ نفعی نبردند و همچنان در حال زیان هستند که با استمرار این روند تولید دچار مشکل خواهد شد.

ابراهیمی ادامه داد: با توجه به آنکه جریان تولید با هدف نمی‌توان عوض کرد، لذا برنامه ریزی باید به سمت صادرات باشد. کمااینکه اکنون مجوز صادرات ۵ هزارتن مرغ گرفته شده است که امیدواریم روند صادرات تسریع شود تا بازار به تعادل برسد.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه امکان جمع آوری کل مرغ مازاد توسط پشتیبانی وجود ندارد، افزود: با وجود آنکه مرغ‌های جمع آوری شده از سوی پشتیبانی امور دام در مقطعی باید به بازار عرضه شود، از این رو صادرات مستمر موثرترین راهکار برای پایداری تولید مرغ محسوب می‌شود و از طرفی گام برداشتن به سمت کشور‌های منطقه و خارج از منطقه علاوه بر فعال کردن ظرفیت تولید، ارزآوری هم در بردارد.

او با بیان اینکه پتانسیل صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزارتن مرغ وجود دارد، افزود: بنابر سیاست وزارت جهاد سالانه حداقل ۲۰۰ هزارتن مرغ می‌توان به بازار‌های هدف صادر کرد.

ابراهیمی درباره آخرین وضعیت جوجه ریزی‌ها گفت: بنابر آمار در فروردین ماه حدود ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفت و تا ۱۰ اردیبهشت هم که تخم مرغ‌ها خوابانده می‌شود، نمی‌توان پیش بینی دقیقی داشت.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: در حال حاضر قیمت تمام شده مرغ زنده برای مرغداران بالای ۶۵ هزارتومان است که براین اساس تولیدکنندگان بیش از ۱۰ هزارتومان در فروش متضرر هستند، درحالیکه قیمت مرغ آماده به طبخ کاهش چندانی نداشته است که در این میان سودی هم عاید مصرف کننده نمی‌شود.

دیگر خبرها

  • انواع ورق صنعتی مهم کدام‌اند؟ چه کاربردی دارند؟
  • ببینید | وعده علیرضا زاکانی به تهرانی‌ها؛ خانه ارزان قیمت در راه است؟
  • قیمت عجیب و نجومی سنگ قبر دوباره سوژه کاربران شد + عکس
  • قیمت سنگ قبر هم نجومی شد
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟
  • روی هر مرغ بالای ۱۰ هزار تومان ضرر می‌کنیم
  • قیمت مرغ زنده چقدر شد؟
  • با زور نمی‌توان دین‌داری و حجاب ترویج کرد | توئیت فضائلی جریان به ظاهر ارزشی را آشفته کرد | رئیسی مدافع گشت ارشاد است